Overlay

IBX Behandelingen

IBX behandeling voor de natuurlijke nagel

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.

De tot nu toe bekende (kunst)producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag OP de  natuurlijke nagel. IBX daarentegen dringt door IN de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

IBX kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

Waarom kies je voor een IBX behandeling?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel. Tevens is dit product kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel (gelpolish ook wel genoemd) gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

Wat kan ik tijdens de behandeling verwachten?

Het opbrengen van een laagje IBX bestaat uit een aantal stappen. Eerst wordt er een heel dun laagje IBX aangebracht. De IBX wordt door de styliste verwarmd met een speciale gloeilamp, waardoor het vloeibaar genoeg wordt om door te kunnen dringen in de nagelplaat. Na overtollig product afgenomen te hebben wordt het product hierna uitgehard in de nagellampen middels led-licht.

De eerste IBX behandeling

Er is een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en alle volgende behandelingen. Dat is logisch, omdat er bij vervolgbehandelingen al IBX in de nagel zit. Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever.

Bij een eerste behandeling wordt altijd één keer IBX Repair en twee keer een laagje IBX aangebracht en bovendien gebruik je de warmtebron bij het eerste laagje IBX gedurende 4 minuten in plaats van de normale 2 minuten. Met dit in je achterhoofd zal je snappen dat de eerste behandeling meer tijd in beslag neemt dan de vervolgbehandelingen.

De mogelijkheden met IBX

Als de IBX onder soak-off gel(gelpolish) wordt gebruikt, dan wordt de IBX-behandeling telkens bij het vernieuwen van de gelpolish uitgevoerd.

Als er IBX zonder soak-off gel gebruikt wordt, dus bijvoorbeeld om beschadigde nagels te herstellen in haar eenvoud, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de beschadiging. De styliste is getraind om hier een beoordeling in te maken. Veelal wordt er binnen Icore gewerkt met een kickstart-kuur van 3x in 3 weken, eventueel icm met een afbouwkuur. Als de schade geheel hersteld is, dan kan je de nagels in goede conditie houden door IBX eens in de drie weken te gebruiken.

IBX-behandelingen gaan altijd samen met de verzorging van de natuurlijke nagel door Dadi’Oil. Zonder gebruik van deze kan er geen resultaat-garantie afgegeven worden!

IBX is absoluut maatwerk.  Gemiddeld mag men rekenen met een gemiddelde behandeling a 25 euro, echter worden prijzen vastgesteld door de styliste na beoordeling van de natuurlijke nagel en de hulpvraag van de klant. Een intake is daarom gewenst.

Noot: IBX-behandelingen worden enkel en alleen uitgevoerd door gecertificeerde salons.