Overlay

Waxbehandelingen SKIN’S

SKIN’S

Het unieke en revolutionaire ontharingssysteem voor het gelaat dat comfortabel, snel en vrijwel pijnloos is. Deze exclusieve techniek is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de klant: de ervaring bij het ontharen zo prettig mogelijk maken. Met SKIN’S is daar het antwoord op gegeven!

Deze geweldige techniek, die zonder strips uitgevoerd wordt, is de wereld aan het veroveren en wij bij Icore zijn trots om met dit product de gelaatsbehandelingen te mogen uitvoeren. Het is gebaseerd op toepassing met een lage temperatuur die haren er zacht en diep uittrekken, waardoor deze extreem effectief is op onder andere heel kort haar.

Hoewel het SKIN’S Best Brazilian Waxing genoemd wordt, is het ontwikkeld voor het hele lichaam, inclusief gelaat. Bij Icore worden de gelaatsbehandelingen uitgevoerd met SKIN’S. Het werkt prettig, snel en de huid wordt niet aangetast. Het product omhuld zich namelijk om de haren en niet aan de huid wat met de meest traditionele waxproducten het geval is.

Alle producten van SKIN’S zijn van uitstekende kwaliteit. De producten van dit systeem zijn verzorgend voor de huid zodat na elke behandeling de huid zacht en gehydrateerd is.

De voordelen:

Vanaf 1mm lengte

Haren worden al vanaf een lengte van 1 mm verwijderd! Laat de huid 48 uur van tevoren exfoliëren voor het beste resultaat!

Lage temperatuur

De wax smelt bij een lage temperatuur. Hierdoor hebben alle soorten een veel lagere gebruikstemperatuur vergeleken met traditionele waxen. Ze liggen dichtbij de lichaamstemperatuur.

Hoge elasticiteit

De wax heeft geen strips nodig en wordt direct aangebracht op kleine en grote oppervlakken. Het verwijderen gaat makkelijk en snel.

Vriendelijk voor de huid

Het is een aangename, bijna pijnloze behandeling en efficiënt bij moeilijke en korte haren. Tevens is het geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Lang effectief

SKIN’S ontharing geeft langer effect dan de traditionele methode: zelfs de kortste haren worden met haarzakje verwijderd. Effectieve epilatie die wel 4 tot 6 weken duurt.

Korte behandelingstijd

De behandeltijd wordt met de helft gereduceerd ten opzichte van traditionele methoden.

 

Graag verwijzen we je naar de prijslijst voor de tarieven per behandeling. Ook de ontharingsbehandelingen zijn enkel en uitsluitend op afspraak bij ons in te plannen.