Overlay

Swarovski tandkristal

Swarovski Tandkristal

Het plaatsen van een tandkristal is veilig, pijnloos en wordt ZONDER boren bevestigd.

U geeft aan op welke tand de swarovski tandkristal wordt geplaatst. Vervolgens wordt uw tand gereinigd en wordt er met een speciale gel een stukje ge-etst. Deze etsing geeft GEEN schade aan de natuurlijke tand. Met de dental etching gel, welke wij bij Icore gebruiken, is er een betere kwaliteit van hechting. Dit zorgt ervoor dat u oneindig plezier kan hebben van de tandkristal. Na aanbrengen van de speciale lijm en de tandkristal, wordt er met een speciale lamp de lijm uitgehard…et voila… de tandkristal zit daar waar u hem hebben wilde!

Tandkristal verwijderen?

Wilt u het tandsieraad verwijderd hebben? Dan kan deze er zonder schade gewoon weer af! Verwijderen is namelijk geen probleem en gebeurd bij de mondhygiëniste of tandarts bij de jaarlijkse controle (mits je dit wilt, zij kunnen ook om de tandkristal heen werken en zo geniet je nog langer door van je tandsieraad) Uiteraard levert het verwijderen ook geen schade op aan het oppervlakte/de natuurlijke tand. Het verwijderen van de tandkristal neemt nog geen 30 seconden in beslag voor hen.

Hoe lang blijft de tandkristal zitten?

De periode dat een tandkristal zal blijven zitten, is voor het grootste deel afhankelijk van de wijze waarop u er zelf mee omgaat. Hierbij speelt de structuur van de tand ook een rol. Wij geven 2 weken garantie aan klanten, omdat we kwaliteit willen leveren. Een swarovski tandkristal wordt bij Icore geplaatst voor slechts €19 door een gecertificeerd styliste. Er is keuze uit de grootte van de tandkristal. Tevens hebben wij een ruime keuze uit diverse kleuren.