Overlay

Verantwoord zonnen

Huidanalyse

Na een warm welkom bij je eerste bezoek aan onze zonnestudio zal onze servicemedewerker een huidanalyse van je afnemen. Dit doen wij middels een digitale Epad aan de balie…Snel, makkelijk en handig!…Deze huidanalyse is verplicht. Zonder analyse kunnen wij je helaas niet verder helpen in onze studio. Er kan door de servicemedewerker aanvullend gevraagd worden om legitimatie. Er mag immers , wettelijk, pas gebruik gemaakt worden van een  professionele zonnebank met een minimumleeftijd van 18 jaar. Al onze zonnebanken zijn genormeerd volgens de wettelijke  0,3 Norm. Dit is de maximale output van UV-licht die een zonnebank mag hebben, welke gelijk staat aan de zonkracht om 12:00 uur in Spanje. Hoe bruin je uiteindelijk wordt hangt niet alleen af van de wattage van de lampen van de zonnebank, maar ook van bijvoorbeeld persoonlijke voorkeuren. Een zonnebank met collageenlampen (hyper beauty booster red-lights) zorgt ervoor dat de uiteindelijke bruining dieper en intenser wordt, maar heeft langer de tijd nodig zich te nestelen. Ons advies is daarom dan ook om gebruik te maken van verschillende type zonnebanken in een zonnebankkuur. Zo behaal je het meest optimale resultaat en geniet je langer van de opgebouwde kleur.  

De huidanalyse is leidend voor ons in ons advies aan jou. Naar aanleiding van deze analyse kan de medewerker je adviseren over de juiste zonnebank voor jouw huidtype. Ook zal hij/zij je advies geven over de duur van de bruiningssessie. We willen namelijk dat je sessie op de zonnebank veilig en verantwoord blijft. Wij zijn er ons van bewust dat je misschien een voorkeur hebt voor een andere zonnebank. Samen zal er gekeken worden naar wat voor jou , en je huidtype, mogelijk is bij onze zonnestudio.

Tekst gaat verder onder foto

Wanneer je registratie volledig voltooid is zal onze servicemedewerker je begeleiden naar de cabine. Hij/zij zal je uitleggen hoe je de zonnebank kan bedienen. Wij hebben meerdere zonnebanken in huis met een luxe, dubbel display en dit vraagt om uitleg. Wij geven je deze graag! Tevens zal de servicemedewerker met je de cabine doorlopen en aangeven wat je waarvoor kan en mag gebruiken. Zo zijn onze cabines allen voorzien van bijvoorbeeld miscelair water, haarstiekjes, verfrissingsdoekjes en nog veel meer. Wij leggen je uit waarvoor alles dient en zetten je graag aan tot gebruik van al onze diensten en service! Zo wordt zonnen bij zonnestudio Oosterhout een luxe, maar ook een verantwoord uitstapje voor jezelf!