Overlay

Nagelbehandelingen

Wij bieden diverse nagelbehandelingen aan. We vertellen je er graag meer over.

Gelpolish nagels

De oplossing voor prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Gelpolish blijft 3 weken zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. Gelpolish is sterk, flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Dit product wordt in dunne laagjes aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Na uitharding in een uithardingslamp loop je direct de deur uit zonder “natte nagels”. Een ideaal product voor klanten die geen kunstnagels willen en 3 weken niet naar de nagels om wil kijken. Icore beschikt op dit moment over een 280-tal kleuren. Een gemiddelde behandeling met Gelpolish neemt ongeveer 45 minuten in beslag en wordt om de 3 weken nabehandeld.

Een nieuwe set Gelpolish nagels heb je al vanaf €27,50

Dip Nails

Een poeder die de hardheid van acryl evenaart maar dan zonder nare geurtjes! Met dit product kunnen er korte nagelverlengingen gerealiseerd worden met behoud van de natuurlijke looks…Een snelle manier van nagelstyling met ook talloze variaties qua kleur en nail art. Deze snelle manier komt voort uit het “dippen”…De nagel van de klant wordt gedipt in een poeder…Gecombineerd met een speciale vloeistof wordt de poeder geactiveerd en maakt dat het een kunstnagel wordt. Dip-nails worden vaak geadviseerd aan mensen bij wie in het verleden allergieën zijn geconstateerd voor acryl(aten). Dip-nails kunnen worden aangebracht in een specifieke dip-kleur. Ook kunnen de nagels afgewerkt worden met een Gelpolish naar keuze. Kortom… het kleuraanbod van Dip-nails is weer ruimer dan bijvoorbeeld de kleurenkaart van Gelpolish.

Een gemiddelde behandeling met Dip-nails neemt ongeveer 60 minuten in beslag en wordt om de 3 weken nabehandeld.

Een set Dip nails heb je al vanaf €32,50.

Summerfeet

Cosmetische voetverzorging of zoals wij het graag noemen …Summerfeet!

Het lakken van je teennagels beu? Na een paar dagen zijn er stukjes lak af? Deze 2 redenen horen wij vaak van klanten om te starten met Summerfeet… Teennagels groeien namelijk minder snel dan vingernagels… Dit maakt dat je met gelpolish op de teennagels 6 tot 8 weken onbezorgd kan genieten van mooie, gelakte teennagels. De teennagels worden geheel schoongemaakt, de nagelriemen worden behandeld, de nagels mooi in model gevijld en voorzien dan van meerdere , dunne laagjes gelpolish… Summerfeet kan in alle gewenste kleuren gelpolish worden aangebracht en indien gewenst worden verfraaid met Nail-Art…Liever een French Pedicure op de teennagels? Ook dat is uiteraard mogelijk…Omkijken naar je voeten is verleden tijd met Summerfeet!

Een Summerfeet-behandeling is er al vanaf €22,50