Overlay

One Minute Manicure

One Minute Manicure

Exclusief verkrijbaar bij Icore!

One Minute Manicure is een scrub op basis van natuurlijke oliën en (dode) zeezouten die ervoor zorgen dat de huid zo zacht wordt als zijde. Het is een puur natuurlijke formule. De dode zeezouten zorgen ervoor dat de dode huidcellen zacht verwijderd worden en de essentiële oliën van hoge kwaliteit zorgen voor een intensieve verzorging van de huid. De scrub is te gebruiken voor handen, voor voeten en eveneens voor het gehele lichaam m.u.v. het gelaat.

De One Minute scrub heeft een gepatenteerde samenstelling. Onder andere de dode zeezouten en botanische oliën om de huid van de handen te verzorgen, te verzachten en onzuiverheden te verwijderen. De scrub verwijdert deze in slechts 1 minuut. Het heeft een hydraterende werking die zorgt voor een zachtere, stralendere huid. Er worden geen parabenen of minerale oliën gebruikt in de One Minute producten.

Icore heeft diverse geuren in haar assortiment, veelal met een verfrissende fruitgeur. De kokosscrub is toch wel een van de favorieten. Een pot One Minute Manicure is goed voor maar liefst 50 behandelingen en is verkrijgbaar bij ons voor slechts €21,95