Overlay

Russian Volume Extensions

Bij Wimperextensions “Russian Volume 2D-5D” wordt elk natuurlijk wimperhaartje door middel van een speciale bonder met meerdere  wimpers/wimperextensions (2 tot 5 extensions per wimperhaartje) verlengd en verdikt door onze Lashstylist. Dit is een groot verschil met de One by One- techniek waar per wimperhaartje 1 extension word geplaatst. Door het plaatsen van meerdere extensions per wimperhaartje  verkrijg je een volle, glamoureuze look van de wimpers en dus oogopslag.

  • Mooie, volle en/of lange wimpers met een glamoureuze effect
  • Geen mascara of wimperkruller meer nodig
  • Lengte, dikte en hoeveelheid kunnen worden aangepast aan jouw wimpers en wensen… 2 haartjes per wimperhaartje of liever 5?
  • Het aanbrengen van wimperextensions door een gecertificeerd styliste is niet schadelijk voor de natuurlijke wimperhaartjes

Let wel:

Deze extensions (Russian Volume 2D-5D) behoeven meer nazorg thuis en nabehandeling! Dit omdat de draagkracht anders zal zijn dan de One- by One techniek. Ons advies is dan ook om Russian Volume extensions dagelijks te verzorgen met speciale lashfoam en regelmatig te laten nabehandelen door onze lashstylist.

Extensions behoeven onderhoud en verzorging om er optimaal plezier van te hebben. Het onderhoud bepaal je zelf ahdv je wensen; waar de ene dame het prettig vind de wimpers wekelijks of 2-wekelijks te laten nabehandelen, wil de ander het enkel één keer voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid. Bij het plaatsen van Volume extensions zal ons advies zijn deze wekelijks te laten nabehandelen door onze lashstylist. Laat je door onze stylisten goed adviseren nav je wensen!

Ook bij dit type extensions blijft ons advies ten alle tijden om extensions nooit zelf te gaan verwijderen. Laat dus ook een herstelbehandeling uitvoeren bij ons in de salon om je natuurlijke wimper niet te beschadigen.

Prijzen Russian Volume wimperextensions 2D-3D

 Nieuwe set Volume 2D – 3D€ 85duur 120 min
Refill tot 1 week na behandeling€ 45duur 30 min
Refill tot 2 weken na behandeling€ 55duur 45 min
Refill tot 3 weken na behandeling€ 65duur 60 min
Touch up per kwartier € 15 
 Refill na 3 weken betreft een nieuwe set

Prijzen Russian Volume wimperextensions 4D-5D

 Nieuwe set Volume 4D – 5D  € 95duur 150 min
Refill tot 1 week na behandeling € 55duur 45 min
Refill tot 2 weken na behandeling   € 65duur 60 min
Refill tot 3 weken na behandeling   € 75duur 75 min
Touch up per kwartier € 20 
 Refill na 3 weken betreft een nieuwe set

Afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens openingstijden naar 0162 242029